HÄLSOVÄGEN har bjudit in ett specialist-team med läkare från Kina Taiwan i skalpakupunktur som tar emot patienter 8- 15 februari på Hälsovägen i Göteborg. En unik chans för er som vill ha vård av de mest kompetenta läkarna på området. Den 10 februari är det dessutom möjligt att få dessa behandlingar helt utan kostnad. Ett utmärkt tillfälle för er som aldrig tidigare har provat akupunktur. Dessa gratisbehandlingar är mycket åtråvärda, så vänta inte med att göra er bokning.

Vad är skalpakupunktur?
Skalpakupunktur har visats sig vara särskilt snabb och effektiv vid behandling av centrala nervsjukdomar. Tillstånd som går att behandla framgångsrikt är bl. a. stroke, Parkinsons, vertigo, rörelsestörning, autoimmun inflammation, MS, migrän, hypertyreoidism, infertilitet men även föryngringsbehandlingar. Du kan boka dig via ”Bokadirekt” nedan eller ring 031-718 55 50.

Var vänlig att uppmärksamma att det är enbart 10 februari det är möjligt för behandling utan kostnad. Först till kvarn gäller. Hälsovägen är ett nytt, större center i Göteborg med plats för kung fu-, tai chi- och qigongträning, meditation och utbildning med ursprung i den 1500-åriga kinesiska Shaolinkulturen. Hälsovägen introducerar också en ny revolutionerande akupunkturmetod kallad Dr Zhu’s skalpakupunktur –ZSA.

Boka tid

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv