Nu har du chansen att få behandling av en av de mest framstående akupunktörerna i världen, Doktor Ming Qing Zhu, som besöker Göteborg i oktober! Doktor Ming Qing Zhu har sedan 80-talet utarbetat en revolutionerande akupunkturteknik kallad skalpakupunktur med (ZSA). Denna skalpakupunktur har visats sig vara särskilt snabb och effektiv vid behandling av centrala nervsjukdomar. Tillstånd som går att behandla framgångsrikt är bl. a. stroke, Parkinsons, vertigo, rörelsestörning, autoimmun inflammation, MS, migrän, hypertyreoidism och infertilitet.

Nu kan du också få behandling av Doktor Ming Qing Zhu! Från 13 till 19 oktober kan du beställa tid via Bokadirekt.se (sök Hälsovägen och Göteborg) eller ring 031-718 55 50, se även kontaktuppgifter nedan. Doktor Ming Qing Zhu assisteras av Doktor Moyee och Tony Jinxue Fan. Tony är grundare till och verksam på Hälsovägen.

Vi välkomnar i första hand patienter med främst neurologiska sjukdomar men även andra kroniska besvär. Behandlingarna sker på Hälsovägen i Göteborg. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information och eller har frågor.

 Söndagen den 14:e oktober erbjuder vi alla en behandling kostnadsfritt.

Varmt välkomna till Hälsovägen!

Share This Post!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv